VINTERTUR - 03

 

 

Så var det tid for å teste ferdighetene på brettet igjen og fredag 7.2.03 reiste Lars, Kjell og Bjørn fra Oslo ved 15 tiden for å varme opp hytta og tilrettelegge for et større innrykk lørdag. Disse kunne ikke komme på fredag grunnet andre planer/avtaler

 

Tarjei, Kjell S. Alf og Trond reiste fra Oslo lørdag morgen og møtte de andre ved Valdres Alpinsenter ved 11 tiden og etter en kort stund var alle plassert i nybegynner bakken.

 

Det viste seg fort at alle behersket det bedre denne gangen, og de som ikke hadde prøvd før imponerte bra. Undertegnede hadde fjoråret friskt i minne, og tok ingen sjanser. Litt pinglete, men dog like hel når dagen var over.

 

Tarjei fikk en liten smell i hode og valgte å låne en hjelm resten av dagen. Om han ikke ble kjekkere med hjelm på hode, så gav han inntrykk av å være svært fornuftig.

 

Etter et lengre opphold i begynnerbakken ønsket Alf, Tarjei og Trond mer utfordring og gav seg hen mot ”STORE” bakken. Dessverre gikk det ikke så bra i heisen for enkelte og når de tre håpefulle hadde kommet ned, var tiden inne for å ta nest siste tur! Siste tur tok vi aldri!!!   

 

Etter utstyret var levert reiste Alf hjem grunnet andre avtaler, og vi andre tok turen til hytta via Valdres storsenter hvor vi måtte kjøpe inn kveldens hovedrett.

 

Vel fremme på hytta imponert Trond like mye med sine kokkekunster som han hadde overbevist i bakken. Ingen gikk fra bordet uten å ha blitt mette, og etter middag skulle vår spesialimporterte Irske Whisky samt mye annet testes. Vi gikk til sengs en eller annen gang på natten etter mange gode diskusjoner og skrøner!

 

Søndag skulle vi rydde hytta og reise til Alpinsenteret igjen. Vi ankom Alpinsenteret litt sent (for trege til å rydde), slik at det ville bli litt for dyrt å leie utstyr for en dag. Da de ikke hadde med alpint utstyr, valgte Kjell S., Tarjei og Trond å reise hjem, mens vi som var igjen ville prøve alpint resten av søndagen.

 

Jeg tror de fleste har lyst til å prøve seg på nytt med brett, og ryktene sier endog at Trond har kjøpt seg brett!!!

 

 

For styret i Gastrocnemius 

 

 

Bjørn