VINTERTUR 1999

STED.
OMR. BLEFJELL

TID.
FRE19.3.99 - SØN21.3.99

TYPE TUR.
HYTTE TIL HYTTE.
KVISTET LØYPE

GRADERING.
MIDDELS TIL LITT OVER MIDDELS

PÅMELDING.
PR. TLF. TIL TROND NYBØ TLF. 66804200
INNEN15.3.99

GJENNOMFØRING
DAG 1..
BILFORDELING OG OPPMØTESTED OG TID AVTALES MED DE PÅMELDTE KORT ETTER PÅMELDINGSFRISTENS UTLØP.UTGANGSPUNKTET FOR TUREN LIGGER CA EN OG EN HALV TIL TO TIMERS KJØRETUR FRA OSLO. ET PAR KILOMETER FORBI BOLKESJØ. VI VIL HER PARKERE BILENE OG GÅ INN TIL SIGRIDSBU. EN TUR PÅ TO TIL TRE TIMER MED JEVN MOTBAKKE.

DAG 2.
VI VIL PRØVE Å KOMME IGANG TIDLIG OG VIL GÅ TIL ERIKSBU, EN TUR PÅ TRE TIL FIRE TIMER PÅ SNAUFJELLET, SMÅKUPPERT MED EN DEL NEDOVERBAKKE PÅ SLUTTEN. HER VIL DET VÆRE EN LENGRE LUNSJPAUSE. ETTER LUNSJPAUSEN VIL VI SÅ FORTSETTE TIL ØVRE FJELLSTUL SOM ER EN NYDELIG RESTAURERT GAMMEL SETER. 3-4 TIMER I SMÅKUPERT FJELLSKOGSTERRENG. HER VIL VI SPISE SEN MIDDAG OG TILBIRNGE NATTEN.

DAG 3.
VI VIL SKLI FRA ØVRE FJELLSTUL OG NED TIL GVÆVEN, HVOR VI ENTEN HAR PLASSERT EN HENTEBIL ELLER VI TAR TAXI TILBAKE TIL UTAGANGSPUNKTET. MIDDAG/PIZZA EVNT. OG KURSEVALUERING PÅ KONGSBERG, OG HJEMREISE

ADMINISTRATIVT.
MAT.
HVER MANN SØRGER FOR EGEN TØRRMAT. DET VIL BLI KJØPT INN FELLES MIDDAG EVNT. ANNET UNDERVEIS TIL BLEFJELL. ALLE HYTTENE VI SKAL INNOM ER UBETJENTE, DVS. DET ER INGEN FORSYNINGER DER.

PRIS/OVERNATTING.
ER DU DNT. MEDLEM KOSTER 1 OVERNATTING CA. 120-130KR.-
ER DU IKKE MEDLEM KOSTER DET CA 170-180 KR.-.
SOVEPOSE BØR MEDBRINGES.

STYRET.

[Tilbake til Hovedside]