VINTERTUR 7-9.02.2003

Vi prøver igjen... og inviterer til ren hyggetur fra fredag til søndag. Vi håper og tror at denne turen ikke får samme utfall som foregående og jeg anbefaler alle å investere i håndleddsbeskyttelse. Det er en billig forsikring for de fleste over 30 og koster 199,- på G-sport på Kolbotn og sikkert i alle andre sportsforetninger!!

De som aksepterer en kaldt hytte er hjertelige velkommen til å reise oppover fredag. Skulle noe bli forhindret fra å reise fredag eller bare ønske å komme til en varm hytte, så går det fint å reise tidlig lørdag morgen.

Fredag: Avreise etter jobben ca. 1700. Dette avtales nærmere når jeg får tilbakemelding om hvem som blir med. Jeg legger ved en veibeskrivelse i tilfelle noen må reise litt senere!

Lørdag: Skal man ha noen glede av dagen i alpinsenteret bør de som reiser på lørdagen starte ca. kl. 0730. 

Veibeskrivelse Valdres Alpinsenteret: Etter ca. 2 1/2 times kjøring fra Kolbotn er dere framme ved Alpinsenteret. Avkjøringen til alpinsenteret ligger på høyre side, ca. 1 ½ mil etter Bang i Valdres, og ca. 1 mil før Fagernes.

Veibeskrivelse hytta: Etter ca. 2 1/4 times kjøring fra Kolbotn er dere framme ved Bagn. Ta av til venstre og følg veien mot Reinli. Ta til venstre i krysset ved Reinli og følg veien videre mot Nordre fjellstøl. Etter ca. 15 min. fra Bang står det et lite gammelt treskilt mot Liaåsen. Ta til høyre her(etter hvit hus) og betal i bommen. Følg denne veien helt til toppen. Når veien begynner å gå nedover igjen tar dere brått til høyere og videre opp en bratt bakke. Hvis dere ikke ser bilene våre der, så bør dere ringe!!

Aktiviteter/Føreforhold: Når vi er lei både snowboard og alpint reiser vi tilbake til hytta til Bjørn, hvor vi spiser, drikker og sjekker alle kroppsdeler. Hvis vi ikke er lei brettet, har vi muligheten til å prøve søndag også. Men det bør vi avklare lørdag pga. rimeligere leie for 2 dager. Ønsker noen alternativt å gå en tur på fjellet lørdag eller søndag, så er det muligheter både ved alpinsenteret og på hytta. Det er mye snø (125cm) i hele alpinsenteret (og sikkert på taket av hytta :-) så det er store muligheter for litt ekstra trim!!

Utstyr: Vi leier brett og støvler på alpinsenteret, pris pr. dag; 245,-(inntil brett på 129 cm) og  345,-(brett over 130 cm). Heiskort koster 230,- for en dag, men for de av DERE som er utrente anbefales barne-/ nybegynnerbakken som er gratis.  

Husk sovepose og tannbørste. Undertegnede stiller med fult digitalt utstyr for å dokumentere alle hopp i Halfpipen. Mulig vi kan få til en visning om kvelden!!!

Se også priser og info på følgende link: http://www.valdresalpin.com/index.html

Mat: Mat fredag kveld og frokost lørdag handler vi på vei oppover (enkelt). Blir vi sultne i bakken lørdag, kan det meste spises på alpinsenteret. Mat til lørdagskvelden og frokost søndag handler vi på veien tilbake til hytta.

Nærmere info om avreise og hvem som kjører sammen, får dere når vi vet hvem som blir med, og hvem som kan stille med bil.

Påmelding til Bjørn innen tirsdag 4. februar.

Med vennlig hilsen...

Styret-03