Invitasjon til snowboardtur i Valdres 9-10.03.2002

VINTERTUR –02

Vinterturen i år er lagt til de ville fjellområdene i Sør-Aurdal, nærmere bestemt Valdres alpinsenter og Makalausfjellet. Det vil være overnatting på hytta til Bjørn, hvor vi pleier vonde/ødelagte deler etter en hard dag med snowboard trening for de ”tøffeste” gutta. For de som ser seg utlært, byr mulighetene også for vanlig alpint eller telemarkskjøring.

Avreise fra Kolbotn/Oslo lørdag 9 mars. Skal man ha noen glede av dagen i alpinsenteret bør de som reiser fra Kolbotn/Oslo starte tidlig på lørdagen, ca. kl. 0730. Etter ca. 2 ½ times kjøring fra Kolbotn er dere framme ved Alpinsenteret. Avkjøringen til alpinsenteret ligger på høyre side, ca. 1 ½ mil etter Bang i Valdres, og ca. 1 mil før Fagernes. Lars og Bjørn reiser fredag kveld for å varme opp hytta og møter de andre direkte i alpinbakken.

Når vi er lei både snowboard og alpint reiser vi tilbake til hytta til Bjørn, hvor vi spiser, drikker å skryter av hvor flinke vi var.

Hvis været er bra på søndag, og lysten er der, kan vi ta en skitur til Makaløsfjellet som ligger på 1100 moh.  Evt. kan vi rydde hytta og ta en tur til i alpinsenteret. Dette blir vi enige om i løpet av frokosten.

Utstyr: Vi leier brett og støvler på alpinsenteret, pris 260,- for en dag og 160,- for en halv dag. En halv dag slutter kl. 1300. Heiskort koster 210,- for en dag, men for de utrente anbefales barne-/ nybegynnerbakken som er gratis. Hvis vi ønsker en instruktør i en time, så er prisen 130,- pr. pers. for 1 times fellesundervisning. De som skal bruke alternative ski må ta med dette. Husk sovepose og tannbørste. Hvis noen tar med digitalkamera, så tar styret med video. Mulig vi kan få til en visning om kvelden!!!

Se også priser og info på følgende link: http://www.valdresalpin.com/priser.htm

Mat: Blir vi sultne i bakken, kan det meste spises på alpinsenteret. Mat til kvelden handler vi på veien tilbake til hytta.

Nærmere info om avreise og hvem som kjører sammen, får dere når vi vet hvem som blir med, og hvem som kan stille med bil.

Påmelding til Bjørn innen onsdag 6. mars.

Med vennlig hilsen...

Styret-02