Vårtur, 15 (-16) juni 2002

 

Styret inviterer med dette til alternativ vårtur, som en erstatning for opprinnelig vårtur, som skulle vært avholdt 3-5 mai i år.

 

Vårturen 2002 vil bli en kanotur i Langen der også barna er invitert.

 

Bakgrunn for at det er valgt en kanotur er at det sannsynelig vil være stor spennvidde i alderen til de yngre deltakerne på denne turen. Styret har derfor valgt å basere seg på kano fremfor bena som fremkomstmiddel.

 

Turen starter lørdag den 15. juni med oppmøte ved Greverud senteret kl. 10:00 hvor på henting av kanoer organiseres. Turen går etter dette til Langen.

Styret er åpen for om dette skal være en dagstur eller en tur med overnatting. Dette avgjøres med bakgrunn i responsen fra de som ønsker å delta og vil bli besluttet senest på sommermøte den 14 juni. Avhengig av responsen legges det opp til følgende:

 

·       Dagstur

Etter at kanoene er satt på vannet vil det bli lagt opp til en passende første etappe, før vi går i land og tar en velfortjent rast. Der etter fortsetter padlingen i området. Lengden tilpasses under veis. Vi returer til utgangspunktet om ettermiddagen/kvelden.

 

·       Overnattingstur

 

Etter at kanoene er satt på vannet vil det lagt opp til en passende første etappe, avhangig av deltakernes sammensetning, for der etter å finne egnet leirplass. Etter etablering av leirplass og en rast,  fortsetter vi padlingen i området. Vi returnerer deretter til leirplass hvor grilling, samt aktiviteter som fisking, barkbåt spikking osv. kan utføres.

Turen avsluttes etter en natt i telt / lavvo og eventuelt en kortere eller lengre padletur, avhengig av interessen.

 

Med bakgrunn i organisering av kanoutleie er det nødvendig med tilbakemelding senest tirsdag 11 juni fra de som ønsker å delta på denne turen. Det er også nødvendig med tilbakemelding om man ønsker en dagstur eller en tur med overnatting.

 

Tilbakemelding gjøres på mail til Lars på telefon 66 99 22 02 eller på mailadresse: lars.hollander@telenor.com.

 

Vennlig hilsen

 

Styret 2002