Sommerturen 1999

Tinderangling Jotunheimen - 20-22 august

 

Tjørnholstind 2330m

 

Sommerturen nærmer seg, og styret benytter med dette anledningen å innkalle alle Gastrocnemiuser til tinderangling. Turen går (også i år) til de spektakulære og ville Leirungstindane i Jotunheimen, der 2000m toppene ligger som perler på en snor. (som tidligere nevnt .. Jotnenes fryktinngytende østborg)

" Ikke noen sted i landet finnes en slik konsentrasjon av 2,000m topper, 43 i tallet, og da på et område som er vesentlig mindre enn f.eks. Nordmarka)"

Nøyaktig hvor vi denne gangen skal gå, og hvilken rute (topper) vi tar, bestemmes i demokratiets ånd (plenumsmøte) over en halvliter på Gjendesheim fredag kveld. Vi har mange alternative godbiter og velge imellom, og vi ønsker derfor denne gangen å optimalisere turen i forhold til hvem som stiller fra klubben, samt hvilke ambisjoner/grunnform den enkelte har. En ting kan styret dog (nesten) garantere....Blir været bra, vil dette bli en uforglemmelig positive opplevelse for de som stiller.

Som nevnt setter vi ikke de store føringer denne gangen, utover følgende:

Hva vi så gjør på søndag før vi drar hjem, er også en sak vi overlater til plenum.
Hva med en liten tur opp på Knutshøi (1517m)? Det var på denne eggen, (og IKKE Besseggen i følge bygdefolket) at Per Gynt hadde sitt berømmelige "Bukkeritt"...

Påmelding gis til Bernt tlf. 66800659 eller e-post bjordbra@online.no innen 18.August.
Gi beskjed om du kan stille med bil.

Nærmere deltaljer kommer senere til dem som stiller

 

For styret-99

Bernt Jordbræk

[Tilbake til Hovedside]