Hei alle Gastrocnemiuser + gjester, 

 

Ønsker dere alle velkommen til sommertopptur 21 til 23 August.

Årets begivenhet er Slettmarkshøe i Jotunheimen med Gjendebu som base.  Toppen har en høyde på 2 190 meter og er det 60. høyeste fjellet i landet. 

På Gjendebu har alle fått reservert rom. Ankomst til Gjendebu blir Gjendebåten  (Se epost fra Kjell Ø) som går fra Gjendesheim 18.30 fredag 21.August

 

Dessverre er det fortsatt store snømengder i Jotunheimen.. Men vi gjør likevel ett forsøk og sjekker hvor langt vi kommer....selvfølgelig uten noen form for prestisjenederlag om vi ikke når toppen:-)   

 

På vei opp til Slettmarkshøe vil vi passere (og hvis ønskelig bestige) 2 sekundærtoppene på over 2000m... 

Slettmarkshøe + sekundærtoppene er gradert til 3. Det betyr at dette klarer vi alle relativt greit. Hvor tungt det blir er nok mer avhengig av snømengden.

 

Selve toppen er dekket av snø og er ganske så flat.. Det vil ikke være helt tydelig hva som er selve topppunktet i følge de beskrivelsere jeg har lest. 

Også litt usikker på hvor lang tid vi vil bruke på turen men de som har startet ved 9 tiden fra Gjendebu har vært tilbake og fått dusjet før middag.. 

Dersom tid og noe føler seg ekstra spreke kan vi også gå for Slettmarkspiggen.  Den er luftig, men ser utrolig spennende ut. ..

 

Alle pakker utstyr i henhold til utstyrslisten som ligger på vår hjemmeside. Husk det blåser på toppene..

 

Gi tilbakemeldig asap om du kan stille med bil. Alternativt hvor du kan bli plukket opp på fredag. Starttider og møtesteder avtaler vi senere når vi vet hvem som kjører og hvor vi starter fra.. 

 

Dette har ett potensial til å bli en super toppturJ

 

For styre 2015

Bernt